loyaal, betrokken en persoonlijk

Vanaf 2017: eigenrisicodrager voor de WGA voor vast én flex??? Ook voor u?

Op 1 januari 2017 gaat de laatste fase van de wetBeZaVa in. Dat heeft gevolgen voor werkgeversdie eigenrisicodrager zijn voor de WGA. Nu zijnzij alleen nog eigenrisicodrager voor de WGA

voor vaste medewerkers. Flexwerkers zijnverzekerd via het UWV.

Maar vanaf volgend jaar (2017) worden WGA-vast en WGA-flex samengevoegd tot 1 WGA-risico, waardoor de huidige WGA eigenrisicoverzekeringen niet langer geldig zijn.

Eigenrisicodrager worden of niet? Dat is de vraag die elke werkgever zich moet stellen. Het is ook de vraag die ú uw zakelijke relaties voorlegt wanneer u de ontwikkelingen rondom de wet BeZaVa met hen bespreekt. Er valt voor werkgevers écht wat te kiezen. Bij het maken van de juiste keuze vertrouwen zij op uw expertise. “Quote: Wijshoff & Partners ondersteunt u daarbij. Met onze samenwerking met diverse verzekeraars, waaronder o.a. Avero Achmea, bieden wij maatwerk oplossingen. Zelfs het advies om vooral géén eigen risico drager te worden behoort tot die mogelijkheden…”

Op wijzorgenvoorinkomen.nl/werkgevers  vindt u actuele informatie over de wet- en regelgeving, preventiemaatregelen en onze WIA- en verzuimproducten. U vindt er ook handige tools die u ondersteunen bij uw advies en om zélf een succesvolle campagne te voeren waarin verzuim en in het bijzonder het ‘eigen risico  dragerschap’ centraal staan.

Bron: AM        (quote:  Leo Wijshoff)

Terug

31-07-2016

© 2016 Wijshoff & Partners - Volg ons op : facebook linkedin2 twitter print