loyaal, betrokken en persoonlijk

Vergelijk hier uw Zorgverzekering 2017 (Particulier of Collectief MKB)

Beste relatie,

Bereken vlug uw voordeel voor uw zorgverzekering 2017, klik hier....

Uw verzekeringen zijn bij ons in goede handen, maar als uw tussenpersoon kijken wij altijd waar en hoe het beter kan. Zo bent u bij ons voortaan ook welkom voor het afsluiten van een collectieve zorgverzekering met extra voordeel. Door onze samenwerking met UPIVA B.V. heeft u hierbij zelfs de keuze uit verschillende verzekeraars.

Maak de vergelijking en doe uw voordeel!

Via onze zorgverzekeringspartner, die ook onze administratie van bovengenoemde verzekeringen verzorgt, beschikken wij over een uitgebreide online vergelijkingstool om u gericht te adviseren bij uw keuze. Door uw huidige verzekering te vergelijken met ons aanbod ziet u precies wat uw voordeel is. En dat is altijd welkom!

Bel 088 - 000 83 33 voor meer informatie over het onderbrengen van uw zorgverzekering bij ons of kijk op www.wijshoff-partners.nl/zorgverzekering2017. U kunt tijdens kantooruren contact opnemen met mijn zorgpartner UPIVA, dan bent u meteen in goede handen en aan het juiste adres. Hier krijgt u deskundige hulp op het gebied van het vergelijken van uw zorgverzekering, maar natuurlijk ook hulp met het opzeggen en oversluiten van uw verzekering.

Daarnaast hebben wij maatwerk oplossingen voor MKB bedrijven, bel 088 - 000 83 33 of vraag hier een offerte aan

Hopelijk tot snel....

Met vriendelijke groet,

Leo Wijshoff

Link naar online vergelijkingstool particulier.

Link naar online vergelijkingstool MKB.

Terug

04-12-2016

© 2016 Wijshoff & Partners - Volg ons op : facebook linkedin2 twitter print