loyaal, betrokken en persoonlijk

Business In Brunssum (voorheen KIDB)

Business in Brunssum is de nieuwe naam van de ondernemersvereniging die al meer dan 25 jaar bekend is in Brunssum onder de naam KIDB (Kontactgroep Industrie en Dienstverlening Brunssum).

Omwille van het feit dat na 25 jaar nog steeds de vraag gesteld wordt, “waar staat KIDB eigenlijk voor” hebben we moeten vaststellen dat we iets niet goed doen in de communicatie met onze doelgroepen, kortom tijd om eens kritisch naar ons zelf te kijken.

Business in Brunssum zegt het naar ons idee wel in een zin namelijk, “Ondernemen in Brunssum”, dat is waar wij ons voor inzetten, de Brunssumse ondernemer!

Business in Brunssum is een ondernemersnetwerk en wel voor ondernemers en dienstverleners gevestigd op een van de Brunssumse bedrijventerreinen of in het geval van dienstverleners ook elders in Brunssum.

Kernwoorden bij Business in Brunssum zijn: Communiceren, Samenwerken, Ontmoeten. Of je nu eigenaar bent van een eenmanszaak of directeur van een grote onderneming, het draait allemaal om deze begrippen, communiceren met elkaar, met andere ondernemers, met overheden, met belangenbehartigers, met overkoepelende organen. Samenwerken met collega’s, samenwerken met andere ondernemers, samenwerken met overheden, samenwerken met elkaar in de eigen regio en daarnaast elkaar ontmoeten. Andere ondernemers ontmoeten, overheden ontmoeten. Kortom mensen ontmoeten die iets voor jou kunnen betekenen in je dagelijkse praktijk.

Business in Brunssum heeft de ambitie om een netwerkclub te zijn met een meerwaarde voor aangesloten ondernemer, of het nu gaat om het delen van kennis of het organiseren van themabijeenkomsten en bedrijfsbezoeken of gewoon een gezellige borrel waar men elkaar in een informele sfeer kan ontmoeten om “low-profile” te netwerken.

Als bestuurder ben ik zeer actief en nauw betrokken bij al deze ontwikkelingen en initiatieven.

Business in Brunssum

U bevindt zich hier : /

© 2016 Wijshoff & Partners - Volg ons op : facebook linkedin2 twitter print