loyaal, betrokken en persoonlijk

LWV

De LWV verenigt bedrijven uit alle branches. Door unieke verbindingen tussen leden uit uiteenlopende sectoren te leggen, ontstaan synergie en creatieve ideeën en oplossingen. Voor specifieke interesses zijn aparte netwerken opgericht, die niet regiogebonden zijn. De LWV versterkt haar leden door kennis en ervaring te delen m.b.t. het (individuele) ondernemerschap. Dit doen wij onder andere met studieclubs, masterclasses, DGA groepen, Jong LWV en LWV Women.

Zo'n 750 LWV-leden zijn ook lid van een LWV-studieclub. Deelname aan de studieclubs is exclusief en gratis voor leden van de LWV.
Deelname aan een studieclub vergroot het clubgevoel en wordt door de deelnemers als zeer waardevol ervaren.
Leden van de LWV kunnen binnen de studieclubs van de LWV ideeën uitwisselen, discussies aangaan, kennis opdoen. Eventuele kosten die door de club gemaakt worden, worden hoofdelijk omgeslagen.

De clubs bestaan uit ca. 30 deelnemers, die vast deel uitmaken van de studieclub. De deelnemers zijn afkomstig uit verschillende bedrijven en branches.
Elke studieclub bepaalt zelf de onderwerpen die zij op de agenda zetten.

Als 'oud' voorzitter van 1 van onze studieclubs in Parkstad ben ik trots op hetgeen wij voor en met elkaar hebben kunnen betekenen.... 

Afbeeldingsresultaat voor logo lwv


U bevindt zich hier : /

© 2016 Wijshoff & Partners - Volg ons op : facebook linkedin2 twitter print