loyaal, betrokken en persoonlijk

Motorverzekering

Wettelijke aansprakelijkheid is de basisdekking van de motorverzekering.

Daarnaast kun u kiezen uit de dekking Beperkt casco of Volledig casco. Bij alle dekkingen geldt: gratis hulpverlening met uitgebreide pechdekking in Nederland en Europa.

Uniek is de flexibele seizoenstop Met een minimum van drie maanden en een maximum van 5  maanden kan de polis worden stopgezet. Het premievoordeel bedraagt hiervoor 5% per maand. De dekking gaat altijd weer in op 1 april van ieder jaar. Tijdens deze seizoenstop is uw motor wel verzekerd voor brand en diefstal !

Aanvullend kunt u een ongevallen opzittendenverzekering in deze verzekering opnemen.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw helm en kleding te verzekeren

In combinatie met WA en volledig casco kan er voor nieuwe motoren gekozen worden voor 3 jaar nieuwwaarde.

De premie is van diverse factoren afhankelijk, zoals leeftijd bestuurder, woonplaats, aantal kilometers per jaar, schadevrije jaren en natuurlijk de gekozen dekking.

Indien uw motorverzekering wordt opgenomen in ons particulieren pakket krijgt u bovendien pakketkorting. Deze pakketkorting is afhankelijk van het aantal verzekerde rubrieken en kan oplopen tot maar liefst 15% !

Aanvullende dekkingen

Ongevallen in het verkeer kunnen niet alleen uzelf, maar ook voor mensen die met u meerijden verstrekkende gevolgen hebben. Daarom is het verstandig uw opzittenden een financiële vergoeding bij ongeval te bieden.

De dekking Schade in- / opzittenden vergoedt materiële en immateriële schade van inzittenden en opzittenden (indien u uw motor in de dekking hebt meegenomen). Bij het aangaan van deze verzekering kunt u kiezen tussen alleen inzittendendekking of inzittenden- en gezinsdekking. Deze verzekering geeft dekking tegen schade die de verzekerden oplopen als verkeersdeelnemer. Verzekerd zijn zowel materiële als immateriële schade (waaronder smartengeld), ongeacht de schuldvraag. Het verzekerd bedrag bedraagt € 1.000.000,00.  Er is dekking bij deelname aan het verkeer, ook zonder de verzekerde auto of motor. Bijvoorbeeld als voetganger of fietser, als passagier van trein, bus of tram.  

De dekking Ongevallen In- / opzittenden biedt  uitsluitend een tegemoetkoming in geval van overlijden of blijvende invaliditeit van inzittenden.

Tevens kunt u een (volledige) rechtsbijstandverzekering speciaal voor motorrijtuigen afsluiten.

Indien u over het bovenstaande meer wilt weten neem dan contact met ons op.

U bevindt zich hier : / /

© 2016 Wijshoff & Partners - Volg ons op : facebook linkedin2 twitter print