loyaal, betrokken en persoonlijk

Rechtsbijstand en aansprakelijkheid

Aansprakelijkheidsverzekering.

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje en daarom is een aansprakelijkheidsverzekering eigenlijk onvermijdelijk. Deze verzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van schade of letsel die u of uw kinderen bij iemand anders veroorzaken. U bent namelijk wettelijk verplicht de door uw schuld toegebrachte schade te vergoeden. U bent standaard verzekerd tot het door u gekozen bedrag, b.v. een bedrag van € 1.000.000,--. Schade die u veroorzaakt tijdens het verrichten van een vriendendienst is automatisch meeverzekerd tot € 12.500,--.

Rechtsbijstandverzekering.

Als verkeersdeelnemer, werknemer, als koper of klant of eventueel ook als verhuurder; er is altijd wel een situatie waarin u tegen een conflict of probleem aanloopt. Naarmate het belang van het conflict toeneemt, neemt ook de behoefte aan een gedegen juridisch advies toe. Want gelijk hebben is niet altijd hetzelfde als gelijk krijgen. Maar goede juridische hulp is niet goedkoop.

Met een rechtsbijstandverzekering komt u niet voor de onverwachte, hoge kosten van een advocaat te staan. Bovendien nemen de juristen van de rechtsbijstandverzekeraar u al het werk uit handen. Zij verzorgen de correspondentie, procederen zo nodig en handelen de zaak deskundig en professioneel voor u af.

Voor een bedrag ter grootte van het uurtarief van een goede advocaat zijn u en uw gezin al voor een jaar verzekerd. 
Meer weten? Neem dan contact met ons op. 
  
De 'conflicten Top-10'

De meest voorkomende omstandigheden waarbij er voor particulieren (juridische) conflicten ontstaan, zijn:

  1. Verkeersschade
  2. Werkgever (bijv. ontslag)
  3. Sociale verzekeringswetten
  4. Overheidsinstanties
  5. Winkels en leveranciers
  6. Buren
  7. Eigen huis
  8. Strafrechtelijke gevolgen
  9. Woningverhuurder
  10. Familie (bijv. erfrecht)

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

© 2016 Wijshoff & Partners - Volg ons op : facebook linkedin2 twitter print