loyaal, betrokken en persoonlijk

Zorgverzekering 2016 en 2017

Veel zorgverzekeraars werken met vaste pakketten van aanvullende zorg. Dat is wellicht makkelijk om te kiezen, maar ongemerkt betaalt u dan vaak premie voor dekkingen die u nooit gaat gebruiken. Onze zorgvergelijker werkt daarom anders:

  • we inventariseren uw persoonlijke zorgbehoefte
  • we kijken welke zorg u beter zelf kunt betalen dan verzekeren
  • we laten zien welke verzekering dán het voordeligst is

Heeft u het gevoel dat u teveel betaalt voor uw zorgverzekering? Dat u sommige dekkingen helemaal niet nodig heeft? Wij helpen u eenvoudig te bepalen wat u wel en niet moet verzekeren en welk pakket daarbij past.

Overstappen
Wilt u overstappen van zorgverzekering? Zorg er dan voor dat uw huidige zorgverzekering is opgezegd vóór 1 januari van het nieuwe jaar. U heeft dan nog tot 1 februari 2016 de tijd om over te stappen. Overstappen aan het eind van januari is geen probleem voor de dekking van de zorgkosten. De nieuwe zorgverzekering gaat in met terugwerkende kracht en geldt vanaf 1 januari. Indien u niet op tijd een nieuwe zorgverzekering heeft, riskeert u een boete.

Of bel 088 - 000 83 13 voor meer informatie over het onderbrengen van uw zorgverzekering bij. U kunt tijdens kantooruren contact opnemen met mijn zorgpartners, dan bent u meteen in goede handen en aan het juiste adres. Hier krijgt u deskundige hulp op het gebied van het vergelijken van uw zorgverzekering, maar natuurlijk ook hulp met het opzeggen en oversluiten van uw verzekering.

Link naar de zorgvergelijker.

U bevindt zich hier : / /

© 2016 Wijshoff & Partners - Volg ons op : facebook linkedin2 twitter print