loyaal, betrokken en persoonlijk

Wijshoff & Partners Risicoadvies 

Risicoadvies inventariseert en analyseert bedrijfsrisico’s en individuele risico’s voor de MKB ondernemer, de DGA en het groot bedrijf.

Ondernemen en risico nemen 

Risico’s zijn er in alle mogelijke varianten en verbonden met ons dagelijks werk. Elk bedrijf, van klein tot groot, neemt bewust of onbewust risico’s om het beoogde resultaat te bewerkstelligen. Als de risico’s bewust genomen worden, waarbij de voor en nadelen tegen elkaar zijn afgewogen, zijn de eerste stappen in het proces van risicomanagement gezet.  
Risicomanagement is niet meer weg te denken en is onlosmakelijk verbonden aan de dagelijkse bedrijfsvoering. Voor het halen van uw doelstellingen moet u de risico’s kennen die een obstakel  kunnen vormen.

Overzichtelijk en effectief.

Als u de risico’s onder controle heeft en houdt geeft dit rust in uw bedrijf. Uw mensen weten hoe ze met de risico’s om moeten gaan zonder dat het ten koste gaat van de effectiviteit van hun werk. Als ondernemer en / of DGA wilt u een betrouwbare partner zijn voor uw medewerkers, relaties, leveranciers, aandeelhouders etc., maar ook voor de bank. Een belangrijk onderdeel is de verzekeringsscan. Wijshoff & Partners helpt u graag met deze risico-scan. Een transparant advies voor elke ondernemer en DGA. Bruikbare en efficiënte oplossingen die een bijdrage leveren aan uw doelstellingen en zorgen voor de continuïteit van uw bedrijf.

Risicoadvies voor iedereen?

Ja, als u zich als ondernemer bewust wilt worden van alle risico’s en graag mogelijke oplossingen wilt implementeren binnen uw bedrijf. Wanneer iedereen  zich bewust is van deze noodzaak en daar naar wil handelen draagt dit bij tot doorlopend succes en continuïteit van uw bedrijf.

Wilt u meer weten over risicoadvies zodat u op de hoogte bent wat er voor u mogelijk is, neem dan contact met ons op. Wj helpen u graag.

U bevindt zich hier : /

© 2016 Wijshoff & Partners - Volg ons op : facebook linkedin2 twitter print