loyaal, betrokken en persoonlijk

Aanpak zakelijke markt:

Wij staan als sparringpartner naast onze klant, hierdoor kunnen wij samen met u bepalen welk advies het beste bij u past. Adviseren betekent voor ons dat wij luisteren naar onze klant, wij willen uw bedrijf leren kennen, weten wat er bij u speelt en bouwen gezamenlijk aan een duurzame relatie. Dat begint bij het in kaart brengen van alle risico’s die uw bedrijf loopt. Die risico’s maken wij inzichtelijk en beheersbaar, zodat u als klant zonder zorgen kan ondernemen.

Bedrijfsmatige oplossingen

Wij begrijpen waar het u om gaat en kennen uw markt. U ziet dat terug in de wijze waarop wij invulling geven aan ons risicomanagement. Wij analyseren de risico's binnen uw bedrijf, praten daar graag met u over en bepalen samen met u welke oplossingen het beste bij u en uw bedrijf passen. De continuïteit van uw bedrijf staat daarbij altijd centraal. Het is belangrijk om de risico's zo goed mogelijk te benoemen en in te schatten. Wij staan u daarin bij met onze uitgebreide risicoanalyse, een analyse die voor u op maat gemaakt wordt. Wij belichten alle aspecten van uw bedrijf en geven deze eenvoudig weer in een overzichtelijk plan van aanpak.

Wilt u meer weten over onze aanpak en werkwijze? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter op onze contactpagina.

Enkele verzekeringen die dan o.a. aan bod kunnen komen ziet u rechts staan.

U bevindt zich hier : /

© 2016 Wijshoff & Partners - Volg ons op : facebook linkedin2 twitter print