loyaal, betrokken en persoonlijk

Handelaarskentekenverzekering

Afbeeldingsresultaat voor handelaarskenteken

Een handelaarskenteken, ook wel 'groene plaat genoemd'  is een kenteken voor autobedrijven om met voertuigen uit de bedrijfsvoorraad (voertuigen die het bedrijf bewerkt of herstelt, of voertuigen die geen kenteken hebben) te rijden. Bijvoorbeeld voor het maken van een proefrit. Wilt u gebruik maken van een handelaarskenteken, dan kunt u deze aanvragen bij de RDW. Wij kunnen uw groene plaat of handelaarskenteken eenvoudig verzekeren. Vul hiervoor ons contactformulier in.

Naast een voordelige verzekering kunnen wij u ook een volledige garageverzekering aanbieden: garageverzekering

Offerte Garageverzekering

U kunt bij ons online een offerte opvragen voor uw garageverzekering. U dient rekening te houden met een opzegtermijn van 2 maanden. De contract duren zijn per verzekeraar verschillend. U dient hiervoor uw polis blad te raadplegen. Indien hierover onduidelijkheid bestaat kunt u met ons contact opnemen. Om de procedure te versnellen is het raadzaam uw bestaande garagepolis naar ons te mailen.

Wij nemen uitsluitend volledig ingevulde formulieren in behandeling. Vanzelfsprekend kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak met een van onze adviseurs.

Minimumpremie garageverzekering:

De door ons aangeboden garageverzekeringen kennen de volgende minimum premies:

·         Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven :    € 475

·         HA plaat :                                                             € 300

·         WA- rijrisico :                                                       € 1,- per dag per rijrisico (360 dagen per jaar)

·         Cliëntenobjecten :                                              € 960

U bevindt zich hier : / /

© 2016 Wijshoff & Partners - Volg ons op : facebook linkedin2 twitter print