loyaal, betrokken en persoonlijk

Credit Management

Om de continuïteit van uw organisatie te borgen en groei te realiseren heeft u werkkapitaal nodig. Als u wilt voorkomen dat uw facturen te lang open staan en uw werkkapitaal fungeert als leverancierskrediet, is professioneel ingericht credit management onontbeerlijk.

Niet alleen helpen wij uw cash flow te optimaliseren, onze servicegerichte aanpak draagt bovendien bij aan de positieve ervaring met uw organisatie. Wij kunnen uw gehele proces, of delen ervan, uit handen nemen. Daarnaast kunnen wij uw team ondersteunen door kennis en capaciteit te leveren.

Als adviesbureau richten wij ons op credit managementdiensten in brede zin en ondersteunen wij onze relaties bij het optimaliseren van hun werkkapitaal en financieringsvraagstukken.

Onze portfolio bestaat uit bedrijven die zich richten op de Business-to-Business markt. Wij behartigen hun belangen richting verzekeringsmaatschappijen, financieringsinstellingen, handelsinformatiebureaus en incassobedrijven.

Door de partnerships met op ons vakgebied gespecialiseerde partijen, beschikken wij over een internationaal netwerk met vestigingen in meer dan 100 landen. Dit stelt ons in staat om onze relaties wereldwijd lokale ondersteuning te bieden.

Bij ons kunt u rekenen op:

  • partnership
  • deskundigheid
  • ervaring
  • onafhankelijkheid
  • professionaliteit

Meer weten?

Wilt u meer weten over credit management via Wijshoff & Partners? U kunt altijd vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wij zijn u graag van dienst! 

U bevindt zich hier : /

© 2016 Wijshoff & Partners - Volg ons op : facebook linkedin2 twitter print