+31 (0)85 043 30 21 info@wijshoff-partners.nl

Over ons

Over ons

Wijshoff & Partners is in 2016 opgericht door Leo Wijshoff.
Wij zijn gespecialiseerd in risicobeheersing voor midden- en kleinbedrijven, groot zakelijk  en particulieren. Denk hierbij dus aan particuliere klanten maar ook aan diverse zakelijke branches zoals bouw, transport, onderwijs en zorg.

De oorsprong en ervaring van Wijshoff & Partners op het gebied van verzekeringen gaat al jaren terug. In 1991 zijn wij begonnen met het adviseren op het gebied van verzekeringen, zowel zakelijk als particulier. Ook geven wij advies over pensioenen en hypotheken.

U wordt geholpen door een zeer ervaren team van 65 professionals. Dit doen wij door samen te werken met Acura Assuradeuren, ISN en AON.

Persoonlijke aandacht, loyaliteit en betrokkenheid staan bij ons ‘hoog in het vaandel’.

Leo Wijshoff

Met ruim 30 jaar ervaring in de verzekeringswereld heb ik in 2016 mijn eigen bedrijf opgestart. Als manager en ervaren verzekeringsprofessional stuur ik mijn team op een eigen wijze aan. Mijn doel is om mijn kennis en ervaring te delen met mijn omgeving.

Daarnaast zet ik mij graag sociaal en maatschappelijk in voor enkele bestuurlijke functies. Ik ben secretaris van MKB Parkstad, bestuurslid van Business in Brunssum (BiB) en secretaris van De Limburgse Sociëteit.

Kelcey Wijshoff

Ik ben 28 jaar en de dochter van Leo. Tijdens mijn opleidingen Technische bedrijfskunde en Biometrie heb ik als bijbaan bij Wijshoff & Partners gewerkt. Dit beviel uiteindelijk zo goed dat ik erna heb gekozen om fulltime het bedrijf in te gaan als beginnende binnendienst. Daar horen natuurlijk ook de nodige WFT-cursussen bij. Hier ben ik enthousiast aan gestart en basis, particulier, zakelijk en inkomen zijn al binnen. Daarnaast ben ik al enkele jaren notulist bij MKB-Parkstad en ondertussen ook bij De Limburgse Sociëteit.

De zakelijke markt trekt mij heel erg aan en ik kan niet wachten om meer ervaring op te doen en het bedrijf samen met mijn vader verder uit te bouwen.

Claudia Meijsters

Met mijn 34 jarige leeftijd zit ik reeds zo’n 13 jaar in het verzekeringsvak.
De eerste paar jaar vooral administratief en de laatste 9 jaar als particuliere binnendienst adviseur, vanaf eind 2018 ben ik tevens zakelijk adviseur.
Sinds kort heb ik mij aan dit enthousiaste team mogen voegen.
Ik hoop hier mijn zakelijke kennis naar een hoger niveau te tillen. 

In mijn vrije uren ben ik vooral bij onze paarden te vinden, waarmee mijn partner en ik deelnemen aan internationale wedstrijden door heel Europa.

MKB Limburg

Ontstaan: MKB-Limburg, afdeling Parkstad is ontstaan uit de verschillende LOZO afdelingen verdeeld over de verschillende gemeenten van Parkstad. In April 2014 hebben wij als MKB-Limburg / afdeling Parkstad een hernieuwde start gemaakt met een nieuw bestuur. Duidelijke visie en doelstellingen hebben we nu hernieuwd bepaald om met elkaar Parkstad op de kaart te zetten. Verbinden, verbinden, verbinden….. Hierin ben ik als secretaris nauw betrokken om ons ondernemersklimaat te verbeteren en te versterken.

Business in Brunssum

Business in Brunssum is de nieuwe naam van de ondernemersvereniging die al meer dan 25 jaar bekend is in Brunssum onder de naam KIDB (Kontactgroep Industrie en Dienstverlening Brunssum).

Omwille van het feit dat na 25 jaar nog steeds de vraag gesteld wordt, “waar staat KIDB eigenlijk voor” hebben we moeten vaststellen dat we iets niet goed doen in de communicatie met onze doelgroepen, kortom tijd om eens kritisch naar ons zelf te kijken.

Business in Brunssum zegt het naar ons idee wel in een zin namelijk, “Ondernemen in Brunssum”, dat is waar wij ons voor inzetten, de Brunssumse ondernemer!

Limburgse werkgevers vereniging

De LWV verenigt bedrijven uit alle branches. Door unieke verbindingen tussen leden uit uiteenlopende sectoren te leggen, ontstaan synergie en creatieve ideeën en oplossingen. Voor specifieke interesses zijn aparte netwerken opgericht, die niet regiogebonden zijn. De LWV versterkt haar leden door kennis en ervaring te delen m.b.t. het (individuele) ondernemerschap.

Wijshoff & Partners is in 2016 opgericht door Leo Wijshoff. Wij zijn gespecialiseerd in risicobeheersing voor midden- en kleinbedrijven en particulieren. Denk hierbij dus aan particuliere klanten maar ook aan diverse zakelijke branches zoals bouw, transport en onderwijs. 

Telefoon

+31 (0)85 043 30 21

E-mail

info@wijshoff-partners.nl

Kantoor

Sint Franciscusweg 36A
6417 BD Heerlen

Volg ons op