+31 (0)88 765 4020 info@wijshoff-partners.nl

Credit Management

BEKIJK OOK

Advies nodig?

U kunt altijd vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wij zijn u graag van dienst!

Credit Management

Om de continuïteit van uw organisatie te borgen en groei te realiseren heeft u werkkapitaal nodig. Als u wilt voorkomen dat uw facturen te lang open staan en uw werkkapitaal fungeert als leverancierskrediet, is professioneel ingericht credit management onontbeerlijk.

Niet alleen helpen wij uw cash flow te optimaliseren, onze servicegerichte aanpak draagt bovendien bij aan de positieve ervaring met uw organisatie. Wij kunnen uw gehele proces, of delen ervan, uit handen nemen. Daarnaast kunnen wij uw team ondersteunen door kennis en capaciteit te leveren.

Als adviesbureau richten wij ons op credit managementdiensten in brede zin en ondersteunen wij onze relaties bij het optimaliseren van hun werkkapitaal en financieringsvraagstukken.

Onze portfolio bestaat uit bedrijven die zich richten op de Business-to-Business markt. Wij behartigen hun belangen richting verzekeringsmaatschappijen, financieringsinstellingen, handelsinformatiebureaus en incassobedrijven.

Door de partnerships met op ons vakgebied gespecialiseerde partijen, beschikken wij over een internationaal netwerk met vestigingen in meer dan 100 landen. Dit stelt ons in staat om onze relaties wereldwijd lokale ondersteuning te bieden.

Bij ons kunt u rekenen op:

  • partnership
  • deskundigheid
  • ervaring
  • onafhankelijkheid
  • professionaliteit

Stuur ons een bericht!

4 + 6 =

Geinteresseerd in onze diensten?

Telefoon

088 - 765 4020

Telefoon

06 - 5759 8103

Kantoor

Rumpenerstraat 4A
6443 CD Brunssum

Wijshoff & Partners is in 2016 opgericht door Leo Wijshoff. Wij zijn gespecialiseerd in risicobeheersing voor midden- en kleinbedrijven en particulieren. Denk hierbij dus aan particuliere klanten maar ook aan diverse zakelijke branches zoals bouw, transport en onderwijs. 

Telefoon

088 - 765 4020

Telefoon

06 - 5759 8103

E-mail

info@wijshoff-partners.nl

Kantoor

Rumpenerstraat 4A
6443 CD Brunssum

Volg ons op