+31 (0)85 043 30 21 info@wijshoff-partners.nl

Aanhangwagen

Zonder zorgen met uw aanhangwagen op weg.

Uw aanhangwagen is een belangrijke schakel in uw bedrijfsvoering. Als aan die wagen schade is, dan wilt u dat snel en soepel geregeld. De Aanhangwagenverzekering Bedrijven verzekert uw gekentekende aanhangwagen tegen veel verschillende soorten schade.

Waarvoor bent u verzekerd?

Met de Aanhangwagenverzekering Bedrijven bent u binnen het Zekerheidspakket verzekerd voor de materiële schade aan uw aanhangwagen. Bij materiële schade kunt u denken aan diefstal van de aanhangwagen, of onderdelen daarvan. Verder zijn de zeilen en belettering van de aanhangwagen verzekerd.

Polisvoorwaarden

In de polisvoorwaarden leest u precies wat de Aanhangwagenverzekering Bedrijven dekt. Wat we vergoeden, hangt af van uw verzekerde bedrag. Daarnaast zijn onze vergoedingen soms aan een maximum gebonden. Ook geldt een eigen risico. Als u uw premie berekent, dan kunt u de polisvoorwaarden downloaden. De belangrijkste punten uit de voorwaarden van de Aanhangwagenverzekering zetten we voor u op een rij.

Waarvoor bent u niet verzekerd?

  • Diefstal of verduistering van accessoires en hulpmaterialen uit een open of alleen met dekzeilen afgesloten aanhangwagen.
  • Schade die u met opzet heeft veroorzaakt.
  • Schade die is veroorzaakt door een bestuurder die zonder geldig rijbewijs met de aanhangwagen reed.

Stuur ons een bericht!

9 + 10 =

Geinteresseerd in onze diensten?

Kantoor

Sint Franciscusweg 36A
6417 BD Heerlen

Wijshoff & Partners is in 2016 opgericht door Leo Wijshoff. Wij zijn gespecialiseerd in risicobeheersing voor midden- en kleinbedrijven en particulieren. Denk hierbij dus aan particuliere klanten maar ook aan diverse zakelijke branches zoals bouw, transport en onderwijs. 

Telefoon

+31 (0)85 043 30 21

E-mail

info@wijshoff-partners.nl

Kantoor

Sint Franciscusweg 36A
6417 BD Heerlen

Volg ons op