+31 (0)85 043 30 21 info@wijshoff-partners.nl

Aanhangwagen

Zonder zorgen met uw aanhangwagen op weg.

Uw aanhangwagen is een belangrijke schakel in uw bedrijfsvoering. Als aan die wagen schade is, dan wilt u dat snel en soepel geregeld. De Aanhangwagenverzekering Bedrijven verzekert uw gekentekende aanhangwagen tegen veel verschillende soorten schade.

Waarvoor bent u verzekerd?

Met de Aanhangwagenverzekering Bedrijven bent u binnen het Zekerheidspakket verzekerd voor de materiële schade aan uw aanhangwagen. Bij materiële schade kunt u denken aan diefstal van de aanhangwagen, of onderdelen daarvan. Verder zijn de zeilen en belettering van de aanhangwagen verzekerd.

Polisvoorwaarden

In de polisvoorwaarden leest u precies wat de Aanhangwagenverzekering Bedrijven dekt. Wat we vergoeden, hangt af van uw verzekerde bedrag. Daarnaast zijn onze vergoedingen soms aan een maximum gebonden. Ook geldt een eigen risico. Als u uw premie berekent, dan kunt u de polisvoorwaarden downloaden. De belangrijkste punten uit de voorwaarden van de Aanhangwagenverzekering zetten we voor u op een rij.

Waarvoor bent u niet verzekerd?

  • Diefstal of verduistering van accessoires en hulpmaterialen uit een open of alleen met dekzeilen afgesloten aanhangwagen.
  • Schade die u met opzet heeft veroorzaakt.
  • Schade die is veroorzaakt door een bestuurder die zonder geldig rijbewijs met de aanhangwagen reed.

Stuur ons een bericht!

Geinteresseerd in onze diensten?

Kantoor

Sint Franciscusweg 36A
6417 BD Heerlen

Wijshoff & Partners is in 2016 opgericht door Leo Wijshoff. Wij zijn gespecialiseerd in risicobeheersing voor midden- en kleinbedrijven en particulieren. Denk hierbij dus aan particuliere klanten maar ook aan diverse zakelijke branches zoals bouw, transport en onderwijs. 

Telefoon

+31 (0)85 043 30 21

E-mail

info@wijshoff-partners.nl

Kantoor

Sint Franciscusweg 36A
6417 BD Heerlen

Volg ons op