+31 (0)85 043 30 21 info@wijshoff-partners.nl

Exploitatiekosten

Exploitatiekosten

Vergoeding van extra kosten voor uw (zorg)instelling bij schade. De continuïteit van uw instelling beschermd. Ook kosten vergoed van maatregelen waarmee u schade probeerde te voorkomen.

Geen zorgen over extra kosten bij schade

Is er schade in uw instelling? En belemmert dit de normale activiteiten van uw instelling? De exploitatiekosten­verzekering vergoedt een verhoging van de exploitatiekosten en/of schade door een vermindering van uw inkomsten. Zo voorkomt u dat de continuïteit van uw instelling door een gedekte gebeurtenis in gevaar komt en kunt u snel weer aan de slag.

Waarvoor bent u verzekerd?

De Exploitatiekostenverzekering vergoedt een verhoging van de exploitatiekosten en/of een vermindering van uw inkomsten. Dit zijn kosten voor het uitbesteden van werkzaamheden, extra zorg en het overbrengen van bewoners naar andere (zorg)locaties.

Wat krijgt u vergoed?

De extra kosten die u maakt en die niet waren gebudgetteerd, krijgt u helemaal vergoed tot maximaal de verzekerde som. De betaling stopt onder andere als de afgesproken uitkeringstermijn is afgelopen of eerder als alle kosten zijn vergoed om de bedrijfsactiviteiten weer uit te kunnen voeren.

Stuur ons een bericht!

Geinteresseerd in onze diensten?

Kantoor

Sint Franciscusweg 36A
6417 BD Heerlen

Wijshoff & Partners is in 2016 opgericht door Leo Wijshoff. Wij zijn gespecialiseerd in risicobeheersing voor midden- en kleinbedrijven en particulieren. Denk hierbij dus aan particuliere klanten maar ook aan diverse zakelijke branches zoals bouw, transport en onderwijs. 

Telefoon

+31 (0)85 043 30 21

E-mail

info@wijshoff-partners.nl

Kantoor

Sint Franciscusweg 36A
6417 BD Heerlen

Volg ons op