+31 (0)85 043 30 21 info@wijshoff-partners.nl

Machinebreuk

Machinebreukverzekering

Wat u kunt verwachten:

  • Ondersteuning van onze risicodeskundigen bij risicobeheersing
  • Extra dekking voor zoekkosten, toegankelijkheidskosten, niet-materiële schade en schade aan andere zaken die uw eigendom zijn
  • Vaststelling van bedrijfsschade op basis van omzetverlies of productieverlies

Voorkom hoge kosten bij machinebreuk

Valt een van uw machines plotseling uit, dan kan dit vervelende gevolgen hebben voor uw onderneming. Uw productie wordt minder of valt zelfs stil. Uw klanten hebben hier last van. Met de Machinebreukverzekering zijn uw machines verzekerd tegen materiële schade. De Machinebreukbedrijfsschadeverzekering vergoedt de bedrijfsschade als gevolg van machinebreuk.

De Machinebreukverzekering is er voor alle soorten machines en installaties. Bijvoorbeeld grafische machines, metaal- en houtbewerkingsmachines, installaties in de milieusector, technische installaties in gebouwen (bijvoorbeeld liften en luchtbehandelingsinstallaties), koel- en vriesinstallaties en installaties in de voedingsmiddelen- en energiesector (bijvoorbeeld windturbines en zonnepanelen).

Stuur ons een bericht!

Geinteresseerd in onze diensten?

Kantoor

Sint Franciscusweg 36A
6417 BD Heerlen

Wijshoff & Partners is in 2016 opgericht door Leo Wijshoff. Wij zijn gespecialiseerd in risicobeheersing voor midden- en kleinbedrijven en particulieren. Denk hierbij dus aan particuliere klanten maar ook aan diverse zakelijke branches zoals bouw, transport en onderwijs. 

Telefoon

+31 (0)85 043 30 21

E-mail

info@wijshoff-partners.nl

Kantoor

Sint Franciscusweg 36A
6417 BD Heerlen

Volg ons op