+31 (0)85 043 30 21 info@wijshoff-partners.nl

Personal Benefits

Personal benefits

Personal Benefits zijn tertiaire arbeidsvoorwaarden, die u uw mensen aanbiedt, maar waarvan ze de kosten zelf helemaal dragen.

Producten tegen scherpe prijzen en gunstige condities, dankzij grootschalige inkoop.

Hypotheken, levensverzekeringen, beleggingen en spaarregelingen bijvoorbeeld. Maar ook een autoverzekering, een doorlopende reisverzekering of een inboedelverzekering, kortom is het mogelijk het gehele particuliere pakket hierin onder te brengen..

De pakketpolis die Wijshoff & Partners uw personeel kan aanbieden kent, naast een collectiviteitskorting van 10%, een unieke pakketkorting die kan oplopen tot maar liefst 15%.  In totaal dus 25% korting op een toch al scherp tarief!

De polis is samengesteld door toonaangevende Nederlandse verzekeraars en kent onder andere een kosteloze maandbetalingsregeling. Wij zijn graag bereid u in een persoonlijk gesprek hier meer over te vertellen. Deze collectiviteit kan al worden ingevoerd vanaf 5 vaste full-time medewerkers.

Wilt u graag iets speciaals en apart laten inregelen voor uw mensen, neem dan contact met ons op.

Stuur ons een bericht!

Geinteresseerd in onze diensten?

Kantoor

Sint Franciscusweg 36A
6417 BD Heerlen

Wijshoff & Partners is in 2016 opgericht door Leo Wijshoff. Wij zijn gespecialiseerd in risicobeheersing voor midden- en kleinbedrijven en particulieren. Denk hierbij dus aan particuliere klanten maar ook aan diverse zakelijke branches zoals bouw, transport en onderwijs. 

Telefoon

+31 (0)85 043 30 21

E-mail

info@wijshoff-partners.nl

Kantoor

Sint Franciscusweg 36A
6417 BD Heerlen

Volg ons op