+31 (0)85 043 30 21 info@wijshoff-partners.nl

Aansprakelijkheidsverzekering particulieren

 

Beste relatie,

Bereken vlug uw voordeel voor uw zorgverzekering 2019, klik hier….

Uw verzekeringen zijn bij ons in goede handen, maar als uw tussenpersoon kijken wij altijd waar en hoe het beter kan. Zo bent u bij Wijshoff & Partners ook welkom voor het afsluiten van een zorgverzekering met collectief premie voordeel voor u (als particulier) of voor uw medewerkers (als bedrijf: u mag deze link ook delen met uw medewerkers). Door onze samenwerking met UPIVA B.V. heeft u hierbij zelfs de keuze uit verschillende verzekeraars.

Maak de vergelijking en doe uw voordeel!

Wij beschikken over een uitgebreide online vergelijkingstool  om u gericht te adviseren bij uw keuze. Door uw huidige verzekering te vergelijken met ons aanbod ziet u precies wat uw voordeel is. En dat is altijd welkom!

Kortingen toevoegen op een reeds bestaande verzekering:

In deze tool kunt u zien welke korting u kunt krijgen op de reeds bestaande verzekering (klik dan op ‘verzekering oversluiten’, klik je verzekeraar aan en je ziet op de volgende pagina precies aangegeven welke voordelen wij u kunnen bieden).

 Kortingen toevoegen bij het oversluiten van je verzekering naar een andere maatschappij:

Wilt u na de check van uw premie echt overstappen van verzekeraar klik dan hier.

Of bel 088 – 000 83 13 voor meer informatie over het onderbrengen van uw zorgverzekering bij. U kunt tijdens kantooruren contact opnemen met mijn zorgpartners, dan bent u meteen in goede handen en aan het juiste adres. Hier krijgt u deskundige hulp op het gebied van het vergelijken van uw zorgverzekering, maar natuurlijk ook hulp met het opzeggen en oversluiten van uw verzekering.

Ook maatwerk oplossingen voor MKB bedrijven, bel 088 – 000 83 13 of vraag hier een offerte aan

Met vriendelijke groet,

Leo Wijshoff

Link naar online vergelijkingstool particulier.

Link naar online vergelijkingstool MKB.

Wijshoff & Partners is in 2016 opgericht door Leo Wijshoff. Wij zijn gespecialiseerd in risicobeheersing voor midden- en kleinbedrijven en particulieren. Denk hierbij dus aan particuliere klanten maar ook aan diverse zakelijke branches zoals bouw, transport en onderwijs. 

Telefoon

+31 (0)85 043 30 21

E-mail

info@wijshoff-partners.nl

Kantoor

Sint Franciscusweg 36A
6417 BD Heerlen

Volg ons op