+31 (0)85 043 30 21 info@wijshoff-partners.nl

Werkmaterieel   

Uw werkmaterieel verzekerd

Met de Werkmaterieelverzekering verzekert u uw zelfrijdend (gemotoriseerd) werkmaterieel. U bent verzekerd tegen schade die u met het werkmaterieel aan anderen toebrengt. En de schade aan uw werkmaterieel zelf.

Waarvoor bent u verzekerd?

Met de Werkmaterieelverzekering bent u verzekerd in Nederland en in een aantal andere landen. Deze landen vindt u op het verzekeringsbewijs dat u van ons krijgt. De verplichte WA-dekking dekt materiële schade en letselschade die u met een werkvoertuig aan anderen toebrengt. Wilt u ook schade aan uw werkmaterieel verzekeren? Dan kiest u voor WA + Brand/diefstal, WA Beperkt Casco of WA Casco (Incl. eigen gebrek).

Aanvullende verzekeringen

  • Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen: vergoedt juridische bijstand en rechtshulp na een ongeluk.
  • Schadeverzekering voor inzittenden (SVI): vergoedt de schade die de inzittenden lijden door een ongeval, ongeacht wie schuldig is.

Stuur ons een bericht!

Geinteresseerd in onze diensten?

Kantoor

Sint Franciscusweg 36A
6417 BD Heerlen

Wijshoff & Partners is in 2016 opgericht door Leo Wijshoff. Wij zijn gespecialiseerd in risicobeheersing voor midden- en kleinbedrijven en particulieren. Denk hierbij dus aan particuliere klanten maar ook aan diverse zakelijke branches zoals bouw, transport en onderwijs. 

Telefoon

+31 (0)85 043 30 21

E-mail

info@wijshoff-partners.nl

Kantoor

Sint Franciscusweg 36A
6417 BD Heerlen

Volg ons op