+31 (0)85 043 30 21 info@wijshoff-partners.nl

Zorgverzekering

De verzekering

Veel zorgverzekeraars werken met vaste pakketten van aanvullende zorg. Dat is wellicht makkelijk om te kiezen, maar ongemerkt betaalt u dan vaak premie voor dekkingen die u nooit gaat gebruiken. Onze zorgvergelijker werkt daarom anders:

  • we inventariseren uw persoonlijke zorgbehoefte
  • we kijken welke zorg u beter zelf kunt betalen dan verzekeren
  • we laten zien welke verzekering dán het voordeligst is

Heeft u het gevoel dat u teveel betaalt voor uw zorgverzekering? Dat u sommige dekkingen helemaal niet nodig heeft? Wij helpen u eenvoudig te bepalen wat u wel en niet moet verzekeren en welk pakket daarbij past.

 

 

Overstappen

Wilt u overstappen van zorgverzekering? Zorg er dan voor dat uw huidige zorgverzekering is opgezegd vóór 1 januari van het nieuwe jaar. U heeft dan nog tot 1 februari 2022 de tijd om over te stappen. Overstappen aan het eind van januari is geen probleem voor de dekking van de zorgkosten. De nieuwe zorgverzekering gaat in met terugwerkende kracht en geldt vanaf 1 januari. Indien u niet op tijd een nieuwe zorgverzekering heeft, riskeert u een boete.

Of bel 085 043 30 21 voor meer informatie over het onderbrengen van uw zorgverzekering bij. U kunt tijdens kantooruren contact opnemen met mijn zorgpartners, dan bent u meteen in goede handen en aan het juiste adres. Hier krijgt u deskundige hulp op het gebied van het vergelijken van uw zorgverzekering, maar natuurlijk ook hulp met het opzeggen en oversluiten van uw verzekering.

Zorgverzekeraars vergelijken 2022

Particulier

Bent u particulier en wilt er zeker van zijn dat u ook komend jaar weer aangesloten gaat zijn bij de juiste zorgverzekeraar? Gebruik dan nu onze handige vergelijkingstool.

MKB

Bent u eigenaar van een bedrijf of in dienst bij een bedrijf dat bij Wijshoff & Partners verzekerd is? Gebruik dan onze MKB vergelijkingstool.

Wijshoff & Partners is in 2016 opgericht door Leo Wijshoff. Wij zijn gespecialiseerd in risicobeheersing voor midden- en kleinbedrijven en particulieren. Denk hierbij dus aan particuliere klanten maar ook aan diverse zakelijke branches zoals bouw, transport en onderwijs. 

Telefoon

+31 (0)85 043 30 21

E-mail

info@wijshoff-partners.nl

Kantoor

Sint Franciscusweg 36A
6417 BD Heerlen

Volg ons op